Aprovada la proposta de resolució per ampliar els serveis del CAP de Vallirana

Dijous, 2 de novembre de 2023 a les 18:25

Avui al Parlament amb el vot favorable de tots els grups per recuperar horaris i el servei d’urgències

Aquesta matí al Parlament de Catalunya, s’ha aprovat la proposta de resolució sobre el servei d’urgències del CAP de Vallirana, que va presentar el grup del PSC i ha comptat amb el suport i vot favorable de tots els grups, només ERC no s’ha mostrat d’acord amb el 3r punt.

Els acords aprovats són els següents:

  1. Recuperar els horaris d’atenció ampliats i els serveis d’urgències 24 h al CAP de Vallirana així com el servei de guàrdia a les farmàcies de Vallirana.
  2. Destinar els recursos necessaris per cobrir de manera urgent les vacants de professional especialista en ginecologia i pediatria al CAP de Vallirana.
  3. Establir un calendari perquè altres especialistes atenguin periòdicament les consultes al CAP de Vallirana a fi que els veïns i veïnes no s’hagin de desplaçar per rebre una atenció adequada.

L’alcaldessa Eva Martínez, present aquest matí al Parlament, ha manifestat que “esperem que aviat es concretin aquests acords i sobretot els nous horaris”. Va acompanyar l'alcaldessa la regidora de Salut, Maria Mateo.

Des de l’Ajuntament es vol agrair els vots favorables de tots els grups parlamentaris que ha permès aprovar la resolució per unanimitat.

Darrera actualització: 03.11.2023 | 11:39