Assaboreix Vallirana

Dijous, 21 de gener de 2021 a les 17:30

Campanya per a la reactivació del turisme i la restauració local

L’Ajuntament activa la campanya “Assaboreix Vallirana” amb la finalitat de promocionar llocs emblemàtics del municipi conjuntament amb l’oferta gastronòmica per tal de reactivar el turisme i la restauració local. Aquesta campanya sorgeix del Consell per a la Reactivació Social i Econòmica de Vallirana per a fer front a la situació de crisi derivada de la COVID-19, i més concretament del grup de treball de Promoció del Comerç i la Restauració.

La campanya presenta diferents indrets del municipi vinculats cadascun a un establiment de la restauració local, i aquests mostrant una de les seves propostes culinàries. Amb un mateix missatge es combina la promoció dels espais atractius de Vallirana amb l’oferta gastronòmica.

Des de ja fa uns dies hi ha penjades diferents banderoles al poble que promocionen aquesta campanya, al mateix temps s’ha repartit un fulletó informatiu on es detallen cadascun dels indrets, dels establiments i de les propostes gastronòmiques. Hi ha participat un total de 17 establiments.

Un web informatiu

També s’ha dissenyat un web que recull tota la informació de la campanya i on es troba també cadascuna de les combinacions entre establiment i indret d’interès. Es detalla la ubicació de tots ells en un plànol i s’inclou tota la informació de cada establiment amb horaris, dades de contacte, enllaços a les seves xarxes socials i webs... Està previst seguir reforçant la campanya amb més continguts audiovisuals.

Cal tenir present que els horaris dels establiments poden estar condicionats per les mesures de prevenció de la covid-19

La campanya compta amb la col·laboració d’Unió de Botiguers

Darrera actualització: 21.01.2021 | 17:38