Avui, Dia Mundial contra el Càncer de Mama, ens sumem a la campanya solidària ‘Recicla Vidre per elles’

Dimecres, 19 d'octubre de 2022 a les 10:30

Una iniciativa que té com a objectiu mobilitzar la ciutadania a reciclar envasos de vidre per cuidar del medi ambient i contribuir així amb una causa solidària: la prevenció del càncer de mama.

Ecovidrio i l’Ajuntament de Vallirana presenten avui, amb motiu del Dia Mundial del càncer de mama, la campanya solidària ‘Recicla Vidre per elles’ en col·laboració amb la Fundació Sandra Ibarra. Una iniciativa que té com a objectiu mobilitzar la ciutadania a reciclar envasos de vidre per cuidar del medi ambient i contribuir així amb una causa solidària: la prevenció del càncer de mama.

Des d’avui i durant les pròximes setmanes, 1 iglú rosa estarà ubicat a l’Ajuntament i Ecovidrio transformarà els envasos de vidre dipositats als contenidors en una donació a la Fundació Sandra Ibarra per contribuir a la prevenció i Investigació del càncer.

Aquesta campanya s’ha estès per més de 170 ciutats de tot el territori estatal, incloent-hi 16 municipis catalans com Reus, Lleida o Girona, entre d’altres. En total, Ecovidrio ha instal·lat 400 contenidors roses per tot el territori d’Espanya, així com un total de 26 iglús roses a Catalunya.

Per la seva part, com a símbol de la conscienciació i solidaritat amb el càncer de mama, Agatha Ruiz de la Prada ha dissenyat un miniglú especial per a l’ocasió, en el que es destaca el lema de la Fundació Sandra Ibarra: “Plens de vida”. L’Ajuntament de Vallirana compta amb dos exemplars a l’Oficina de l’Atenció al Ciutadà.

Avui més que mai, conscienciem a la població de la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama per guanyar la lluita contra aquesta malaltia, que esdevé el tumor més freqüent en dones arreu del món.

Darrera actualització: 19.10.2022 | 10:42