Azpiro Anisau, una nova entitat local

Divendres, 25 de de març de 2022 a les 09:10

Una proposta que neix sota el lema “El secreto está en ti

Ahir al vespre es va presentar a la Masia Molí de Can Batlle una nova entitat local, Azpiro Anisau, sota el lema “el secreto está en ti”. Una associació de dones en moviment per activar el cos i la ment. Una entitat que neix amb la voluntat d’organitzar diferents tipus d’activitats al municipi adreçades a tothom amb la voluntat de reforçar la presència de la dona i alhora proposar activitats saludables.

L’acte de presentació va omplir la sala de la Masia, i va comptar amb la presència de l’alcaldessa Eva Martínez, acompanyada de la regidora de Joventut, Feminismes i LGTBI+, Natalia Gijón, i de la regidora de Serveis Socials, Fires i Festes i Protecció Civil, Raquel García.

Va ser la regidora Natalia Gijón qui va obrir l’acte recordant que la presentació de l’entitat s’encabia en els actes organitzats en motiu del 8M. Per la seva part, l’alcaldessa va tancar l’acte destacant el bon ambient i l’empenta d’aquesta nova entitat a la qual va desitjar molts encerts i èxits.

En la presentació es va explicar l’origen del nom de l’entitat, que vol ser un homenatge a les mares i a les dones que han posar les bases per a aquesta nova entitat. Azpiro Anisau va avançar que en breu es farà difusió dels primers actes organitzats per l’entitat.

Darrera actualització: 25.03.2022 | 09:23

Imatges

La regidora Natalia Gijón va obrir l'acte L'alcaldessa va tancar l'acte Un moment de la presentació