Campanya “Vallirana per l’erradicació de la violència masclista”

Dilluns, 31 d'octubre de 2022 a les 13:15

Entre tots els actes del 25N que ja podeu consulta

Des de l’Ajuntament s’organitzen diferents activitats al voltant de la celebració del 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, entre les quals s’inclou la campanya “Vallirana per l’erradicació de la violència masclista”.

La campanya consta de 8 cartells diferents en què es fa esment als diversos tipus de violència masclista. Es proposa escanejar el codi QR dels cartells i participa en l’activitat i alhora guanyar un "Pack Lila". Els cartells els trobareu per diferents espais del municipi, així com a les xarxes socials.

Però aquesta campanya és només un dels nombrosos actes que es faran a Vallirana amb motiu del 25N. Amb anterioritat ja vam informar dels tallers d’autodefensa per a dones, ja que hi cal inscripció prèvia. Podeu consultar tots els actes en el díptic adjunt on hi ha activitats als centres educatius, Valliroute, exposicions, tallers, lectura del manifest, futbol mixt...

Secció al web municipal.

També es pot consultar tota la informació del 25N a Vallirana, a la secció que s’ha creat en aquest web dins l’apartat d’Igualtat. Hi teniu accés directe des de la pàgina principal amb un banner, o també des del menú de “Temes”.

Darrera actualització: 31.10.2022 | 13:15