Com sol·licitar les subvencions del Foment de l’Ocupació i de l’Activitat Econòmica?

Divendres, 2 de setembre de 2022 a les 12:00

Sessions informatives, dimarts 6 de setembre

Promoció Econòmica organitza unes sessions informatives el dimarts 6 de setembre per explicar com es pot sol·licitar la Subvenció del Foment de l’Ocupació i de l’Activitat Econòmica a Vallirana 2022. S’organitza una sessió per a cadascuna de les 3 línies que formen part de la subvenció:

  • De 20.00h a 20.30h: L2 Foment projectes d’autoocupació (adreçat a nous/noves emprenedors/ores )
  • De 20.30h a 21.00h: L1 Foment contractació persones desocupades (adreçat a empreses, autònoms i ESAL)
  • De 21.00h a 21.45h: L3 Projectes de millora d’activitats i serveis, adequació dels locals i establiments i d’inversions (adreçat al comerç, petites empreses i ESAL locals)

Les places són limitades i s’atendran les sol·licituds per ordre d’enviament del formulari d’inscripció (teniu l’enllaç adjunt per fer la inscripció). Cal inscripció prèvia amb data límit dimarts 6 a les 12 h. Es confirmaran les inscripcions el dimarts 6 a les 15 h.

En principi només s’accepta una persona per entitat. En el cas que es vulgui apuntar alguna persona més, cal fer una sol·licitud per a cadascuna i quedarà pendent el nombre d’inscrits de l’entitat en funció que hi hagi places lliures

El termini per sol·licitar les subvencions finalitza el 30 de setembre.

Us adjuntem les bases reguladores de la subvenció que es van aprovar per Junta de Govern Local el 25 d’agost. Ara s’han de publicar al BOPB i tan aviat com es puguin començar a demanar subvencions, n’informarem.

Darrera actualització: 02.09.2022 | 14:39