Compra agrupada de gasoil calefacció per a famílies vulnerables

Dijous, 30 de setembre de 2021 a les 12:35

Impulsat per la Creu Roja i l’Ajuntament

La Creu Roja de Vallirana i l’Ajuntament impulsen, amb la gentilesa de Valliwash, una campanya de compra agrupada de gasoil calefacció per a les famílies vulnerables del municipi. La finalitat és obtenir un millor preu en la compra del gasoil i afavorir així l’accés a un dret bàsic com és el dret a l’energia i, en aquest, poder mantenir la llar a una temperatura saludable a un millor preu.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el projecte d’estalvi energètic que porten a terme Creu Roja i Ajuntament de Vallirana. El projecte consta del recurs d’un tècnic per a l’assessorament i acompanyament de famílies vulnerables per a la reducció del cost energètic.

Pel que fa a la compra agrupada de gasoil, des dels Serveis Socials de l’Ajuntament es farà la valoració de les sol·licituds que s’han de presentar abans del 29 d’octubre. Les sol·licituds es poden presentar als Serveis Socials de l’Ajuntament (av. Parellada 6-8, 93 683 05 11, vlrn.ssocials@vallirana.cat) o a la Creu Roja (c/Major 666, creurojavallirana@creuroja.org, 93 683 14 22).

Darrera actualització: 30.09.2021 | 12:35