Comunicat de Premsa

Dimarts, 30 de setembre de 2008 a les 00:00
Els nens del "Restaurant" ja tenen escola Els 120 alumnes de P3, P4 i P5 que el passat 15 de setembre van iniciar el curs a la sala d’un restaurant de Vallirana, fan classes des d’ahir, dilluns 29 a l’aulari d’infantil ( sis aules ) del nou CEIP Campderrós.

Des del municipi valorem positivament la feina i voluntat dels responsables, tècnics i operaris de la constructora TORCA, S.A. que malgrat els entrebancs que van representar les pluges i la vaga de transportistes, amb la seva professionalitat i sistema de treball han aconseguit avançar unes setmanes l’entrada en servei de l’aulari.

Lamentem l’enrenou mediàtic que va generar la notícia al voltant de l’habilitació d’una de les sales d’un restaurant com a solució provisional. Han estat només deu dies lectius, en una sala i un entorn, molt agradable i acollidor.

També volem agrair al propietari del Restaurant Selva Negra la seva generositat en la cessió incondicional de la sala i el jardí, així com de l’aparcament. Aquesta alternativa ha resultat clau per estalviar el muntatge de “barracons” i garantir les obres del nou CEIP.

Entre tots - alumnes, pares, mestres, serveis territorials d’educació, empreses constructores i Ajuntament-, hem aconseguit que abans que acabi setembre tots els nens i nenes de Vallirana tinguin escola.

Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:15