Consells per un consum responsable per Nadal

Dilluns, 5 de desembre de 2022 a les 13:45

Del Servei Públic de Consum de l’Ajuntament

El Servei Públic de Consum i l’Ajuntament de Vallirana inicien la difusió de diversos consells sobre consum amb el corresponent a les festes de Nadal. És el primer de diversos continguts que elaborarà el Servei Públic de Consum per fer-ne difusió des dels mitjans de l’Ajuntament en la finalitat d’orientar i aconsellar la ciutadania davant les diverses formes i situacions que desenvolupem com a compradors i compradores.

Pel que fa als consells per al consum responsable per Nadal (que podeu consultar íntegrament en el document adjunt) se centren en el control de la despesa, com garantir els nostres drets com a persones consumidores i com col·laborar per a un consum responsable.

Tots aquests consells també els podreu consultar a la secció del Servei Públic de Consum que hi ha al web. Recordeu que el Servei Públic de Consum de Vallirana està ubicat a l’espai Casa Mestres, al carrer Major 178. Cal demanar prèviament cita, ho podeu fer al telèfon 93.683.22.62 i el correu electrònic: vlrn.consum@vallirana.cat.

Darrera actualització: 06.12.2022 | 11:31