CORONAVIRUS (diumenge 15 - 13.30 h) Els bars i restaurants poden prestar serveis a domicili

Diumenge, 15 de març de 2020 a les 13:30

Consulteu els serveis que es veuran afectats a Vallirana després de la publicació del Reial Decret que declara l’estat d’alarma.

Davant la publicació del Reial Decret 463/2020, del 14 de març, pel qual l’Estat declara l’estat d’alarma per la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19, l’Ajuntament de Vallirana informa:

  • Queda suspesa l'activitat comercial a excepció d'aquella que es dediqui a alimentació i bens de primera necessitat, premsa, combustibles, estancs, aliments per a animals de companyia, tintoreries i perruqueries.

  • Queda prohibit el consum a l'interior dels bars i restaurants, però aquests podran prestar serveis a domicili. Pròximament posarem a l’abast de la ciutadania un llistat de comerços, bars i restaurants que ofereixen serveis a domicili i possibiliten la compra electrònica de serveis i productes.

  • La Deixalleria romandrà tancada

  • El mercadet setmanal només comptarà amb les parades d’alimentació.

  • El servei de recollida domiciliària de voluminosos i poda romandrà tancat.

  • Les cerimònies civils, inclosos els funerals, hauran de prendre mesures per evitar les aglomeracions i garantir la distància de seguretat de 1,5 metres entre persones.

  • Segons ha informat el mossèn, la Parròquia ha suspès les misses i activitats fins a noves instruccions sanitàries.

Es recorda també que, a partir de demà i durant 15 dies, aquest decret limita la circulació per la via pública, exceptuant els següents supòsits: per la compra d’aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat; per anar a centres i serveis sanitaris; per efectuar la prestació laboral, professional o empresarial; per retornar al lloc de residència habitual; per assistir i tenir cura de gent gran, menors, persones dependents, amb discapacitat o especialment vulnerables; per desplaçaments a entitats financeres o per desplaçaments per força major o situació de necessitat.

Darrera actualització: 24.03.2020 | 14:04