Crisi: esperança i valors, el missatge del calendari del 2010

Dimarts, 22 de desembre de 2009 a les 00:00
El calendari que anualment edita l’Ajuntament i que fa arribar a totes les llars de la població, enguany vol ser un missatge d’esperança davant la crisi i un homenatge a molta gent vinculada a Vallirana que, des de la seva experiència i valors, reforcen aquest missatge d’esperança. A partir del testimoni de 12 vilatans, arribats tots ells de diferents indrets, des de la seva perspectiva del sacrifici, la constància i els valors, el calendari anual que edita l’Ajuntament vol fer arribar un missatge d’esperança davant l’actual situació de crisi econòmica que viu el país. Cada mes podrem llegir, en una frase, el que ha estat una trajectòria d’esforç, adaptació i compromís que ha portat a cadascun dels seus protagonistes a establir un vincle vital amb Vallirana.

El calendari inclou un missatge de l’alcalde Josep Alemany amb el desig d’un feliç 2010, i també podem trobar-hi, a l’interior, una relació dels principals telèfons d’interès. A més, s’hi destaquen les principals celebracions locals com la Festa Major, la festivitat de Sant Sebastià, els Tres Tombs, el lliurament del Premis Literaris Vila de Vallirana, etc.

Durant aquests dies s’està procedint a distribuir-lo per totes les llars de Vallirana, però també el podem consultar en aquesta pàgina web.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:22