Darreres formacions de les activitats de suport al teixit empresarial 2021

Dimecres, 24 de novembre de 2021 a les 10:25

Del 30 de novembre al 20 de desembre

Es continua amb les d’activitats de suport al teixit empresarial que es van iniciar el passat 18 d’octubre. Resten per celebrar les 4 darreres propostes que detallen tot seguit. Es tracta de formacions finançades entre Diputació de Barcelona i l’Ajuntament, que estan destinades al foment de la cultura emprenedora, creació d'empreses, consolidació i creixement d'empreses i suport a sectors productius locals. L'oferta va dirigida a empreses, micro i PIMES, comerços, autònoms i persones emprenedores.

Les places són limitades i les inscripcions ja són obertes. Per a reservar plaça podeu trucar al 93 683 22 62 o enviar un correu electrònic al departament de Promoció Econòmica (navarrommr@vallirana.cat)

Les formacions que resten per fer són:

  • Coneix quines tecnologies i xarxes socials et poden ajudar a difondre la teva marca personal i el teu negoci

30 de novembre i 2 de desembre. De 17 a 21 hores.

Descobreix la teva marca personal i com transmetre-la a internet, xarxes socials i a les noves tecnologies.

  • Youtube i vídeo màrqueting per a negocis

9, 14 i 16 de desembre. De 17 a 21 hores.

Youtube pot ser la clau d'èxit d'un producte o un negoci. Aprèn a identificar els objectius, els dispositius, a editar vídeos i millorar la difusió d'aquests a la plataforma de vídeo Youtube.

  • Bitcoin, criptomonedes i blockchain (cadena de blocs), què és?

15 de desembre. De 18 a 21 hores.

Coneix el concepte Bitcoin, criptomonedes i Blockchain. Et mostrarem que han arribat per quedar-se i les oportunitats que ens ofereixen. Demostrar que el Bitcoin, les criptomonedes i la tecnologia Blockchain representen un canvi de pensar, d'interactuar i de compartir.

  • Mentre estàs a l'atur, treballa amb les idees

20 de desembre. De 9 a 14 hores.

Experimenta la creativitat per aplicar-la a buscar models de negoci com a mitjà per poder-te conèixer millor i per afrontar de forma diferent la vida laboral.

 

Darrera actualització: 24.11.2021 | 10:26