Darrers dies per sol·licitar els ajuts per a persones afectades per ERTO's i autònoms

Dilluns, 2 de novembre de 2020 a les 13:30

El termini de presentació de sol·licituds és fins al 20 de novembre de 2020

Us recordem que encara està oberta la convocatòria per a la concessió d'ajuts per a persones afectades per ERTO's o cessament de l'activitat de professionals autònoms. Una subvenció municipal dotada inicialment amb 60.000 € adreçada a persones o unitats familiars o de convivència afectades per la situació generada per la COVID19.

La subvencio pretén ajudar a fer front a les despeses derivades del lloguer o de la hipoteca de l'habitatge habitual, dels subministraments bàsics (llum, aigua i gas), i de l'adquisició de productes d'alimentació, neteja, vestit o farmàcia. I a la vegada també fomentar el comerç local del municipi.

Podeu consultar els requisits i la documentació requerida les bases de la convocatòria (vegeu document adjunt). El termini de presentació de sol·licituds és fins al 20 de novembre de 2020 inclòs.
Les sol·licituds s'hauran de registrar, mitjançant instància genèrica adreçada al Departament de Serveis Socials i adjuntant la documentació pertinent o a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, si es fa presencialment. Cal demanar cita prèvia al 93 683 08 10.

La concessió de les subvencions es realitzarà per estricte ordre de registre d'entrada

Darrera actualització: 02.11.2020 | 13:40