Disponibilitat de la piscina coberta durant l'estiu

Dimecres, 29 de juny de 2022 a les 08:45

Consulteu els dies i horaris per als mesos de juliol, agost i primera setmana de setembre

L’Ajuntament de Vallirana i el Complex Esportiu Municipal (CEM Vallirana) informen que durant el mes de juliol la piscina coberta romandrà tancada durant els caps de setmana. La resta de dies del mes mantindrà el seu servei habitual, així com el mes d’agost, que ja no contempla l’obertura de la piscina coberta per les feines que es fan de manteniment. Pel que fa a les piscines d’estiu es mantindrà el servei amb total normalitat.

Durant els caps de setmana de juliol s’habilitaran dos carrils a la piscina exterior per a qui vulgui nedar i així cobrir la manca de piscina coberta. L’horari serà de 10.30 a 19 h

Els caps de setmana de juliol no es podrà obrir la piscina coberta per la manca de socorristes en aquest espai.

La llei 3/2008

Aquest any no s’ha renovat la moratòria de la Llei 3/2008 que determina que els i les socorristes han d’estar inscrits al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya). Això ha reduït l’oferta de professionals i n’està dificultant molt la seva contractació.

Davant d’aquesta situació, des del CEM Vallirana s’han fet tot els esforços tant organitzatius com econòmics per poder cobrir totes les hores d’obertura de les piscines municipals (cobertes i descobertes).

Finalment, en comprovar que no es podrien cobrir totes les franges horàries, i després de valorar l’ús que es fa de les piscines municipals durant els mesos d’estiu, s’ha considerat que la millor alternativa era tancar la piscina coberta durant els caps de setmana de juliol.

Recordem, tanmateix, els horaris de les piscines durant els mesos de juliol i agost.

18 de juny al 31 de juliol: 

Dilluns a divendres 10:30 a 20:30

Dissabtes i diumenges i festius 10:30 a 19:00h

Agost i del 1 al 4 de setembre: 

Dilluns a divendres 10:30 a 19:30h

Dissabtes i diumenges i festius 10:30 a 19:00h

Darrera actualització: 29.06.2022 | 08:45