El 31 de juliol, data límit per exhaurir el saldo de les targetes moneder de menjador

Dimecres, 29 de juliol de 2020 a les 13:15

Segons ha informat la Generalitat, a partir d’aquesta data les targetes quedaran sense saldo

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya informa que la data límit per comprar amb les targetes moneder de menjador escolar, corresponents al tercer trimestre del curs, és el 31 de juliol. A partir d’aquesta data, les targetes continuaran actives, però sense saldo, i s’hauran de retornar als centres educatius a l’inici del curs 2020-2021.

Segons la Generalitat, en finalitzar el curs, les targetes deixen d’estar vinculades als ajuts individuals de menjador. És per això que les persones beneficiàries tenen temps fins a finals de mes per exhaurir el saldo de les seves targetes.

Davant la preocupació dels ajuntaments per la situació de la COVID-19 i la seva afectació a la infància i adolescència, el Consell Comarcal del Baix Llobregat ha demanat al Departament d’Educació i al Departament de Treball i Afers Socials i Família, que assumeixin les despeses de les beques de menjador a l’estiu, en aplicació de la moció aprovada pel Parlament en data 18 de juny. Una demanada que compta amb el suport de l’Ajuntament de Vallirana i que suposaria un allargament de les targetes menjador fins a l’inici del nou curs escolar.

Darrera actualització: 29.07.2020 | 16:35