El calendari 2023 dedicat a la ciutadania

Dijous, 29 de desembre de 2022 a les 10:05

Aquests dies s’està acabant de fer la bustiada

Més de 600 fotografies de ciutadans i ciutadanes omplen el calendari del 2023 que edita l’Ajuntament i que fa arribar a totes les llars del municipi. Es vol així posar l’èmfasi en la importància de les persones en el dia a dia de Vallirana en forma d’homenatge.

No és, però, el primer calendari que l’Ajuntament omple de rostres de la ciutadania, ja es va fer també en els calendaris dels anys 2003 i 2018. Per tant el d’enguany coincideix amb el 20è aniversari del primer d’aquests calendaris.

El calendari 2023 s’inclou en la campanya “Queda’t a Vallirana” i així, en cada mes, es fa esment un dels motius pels quals tant els habitants del municipi, com els que el visiten s’hi puguin i vulguin quedar. Alhora reforça, mitjançant hastatgs conceptes que identifiquen Vallirana: la cultura, l’esport, la igualtat, la tradició, la cooperació, el feminisme, l’educació, la participació...

El calendari compta també amb la participació del comerç local que amb els seus anuncis permet editar i repartir el calendari amb un cost molt inferior per a l’Ajuntament.

Durant aquests dies s’està acabant de fer la bustiada a tot el municipi, a partir del 2 de gener si algú no l’ha rebut pot passar per l’Ajuntament per recollir un exemplar (fins a acabar existències) i obrir una incidència amb l’adreça on no s’ha rebut.

Moltes gràcies als qui heu participat en aquest calendari i l'heu fet possible!

L'Ajuntament us desitja un molt Feliç 2023!!!

Darrera actualització: 29.12.2022 | 10:07