El CN Vallirana campió d’Espanya de 2a divisió de waterpolo femení

Dilluns, 28 de juny de 2021 a les 09:55

Va guanyar a la final celebrada a Vallirana al CN Santa Eulàlia per 7-3

El cap de setmana, Vallirana va ser l’epicentre del waterpolo nacional de 2a divisió amb la disputa del Campionat d’Espanya de 2a divisió. El CN Vallirana es va proclamar campió després de guanyar la final al CN Santa Eulàlia per 7-3. 

El Vallirana va arribar a la final després de quedar en segon lloc en el seu grup de la lligueta i superar a la semifinal l’Urbat Ike per 8-6. A la final, les valliranenques van començar molt fortes amb un parcial favorable de 4-0. El CN Santa Eulàlia van intentar equilibrar el marcador amb les victòries parcials en els 2n i 3r quart per 0-1 i 1-2 respectivament. Es va arribar al darrer quart amb un avantatge local de 2 gols (5-3). En el darrer període, les locals van tornar a dominar el marcador i amb un parcial del 2-0 es van proclamar campiones.

Durant divendres, dissabte i diumenge, les instal·lacions del CEM van acollir 6 equips, aficions, àrbitres i equips tècnics, tot sota les mesures de seguretat anti-covid.

A la final, les valliranenques van comptar amb el suport de l’alcaldessa Eva Martínez, i del regidor d’Esports Manel Vázquez.

Darrera actualització: 28.06.2021 | 11:57