El CN Vallirana femení, campió de la Copa Federació de waterpolo

Dilluns, 26 de febrer de 2024 a les 12:10

Va vèncer l’Iruña per 14-9 a la final

L’equip sènior femení de waterpolo del CN Vallirana es va proclamar ahir diumenge campió de la II Copa Federació en vèncer a la final per 14-9 al CD Waterpolo Iruña 9802. La victòria valliranenca es va produir a les instal·lacions del CN Horta on es va celebrar el quadrangular amb semifinals i final. Precisament el Vallirana va eliminar el club barcelonès a les semifinals.

Aquesta Copa Federació la juguen els quatre millors equips de la primera fase de la Primera Divisió Femenina i el CN Vallirana la jugava per primera vegada a la seva història.

El partit de la final va estar dominat durant tota l’estona per les valliranenques sota la direcció d’Alberto Avilés, amb parcials favorables a tots els quarts de 3-2, 4-2, 4-3 i 3-2.

Laia Tutusaus va ser designada millor jugadora del torneig i Mila López millor portera, en un torneig on inicialment el CN Vallirana no sortia com a favorit per guanyar el títol, ja que, justament l’Iruña va ser el millor equip de la primera fase de la lliga.

Un èxit més d’aquest equip femení, així com de la secció de waterpolo del CN Vallirana, precisament en aquest any que celebra el 70è aniversari.

(Fotografies: Real Federació Espanyola de Natació)

Darrera actualització: 26.02.2024 | 13:51