El nou tanatori ja està en funcionament

Dijous, 18 de setembre de 2008 a les 00:00
El 23 de juliol, l'Alcalde de Vallirana, en Josep Alemany, i el Conseller Delegat de Serveis Funeraris Integrals, Jordi Viñas, van inaugurar el nou tanatori de Vallirana. Un equipament que donarà servei a una població aproximada de 24.000 habitants i atendrà unes 150 famílies l'any.
Construït i gestionat per Serveis Funeraris Integrals, el nou tanatori de Vallirana, situat al costat del cementeri municipal, ja està en funcionament. D'estructura triangular, el tanatori compta amb més de 566 m2 construïts en planta baixa, té dos sales de vetlla (ampliables a quatre) i un oratori. Disposa de capacitat per a 72 persones assegudes i oficina de tramitació, en la qual es poden realitzar totes les gestions necessàries en realitzar el procés funerari. El projecte ha estat redactat pels arquitectes Xavier Alba Navarro i Txolo Farje Mutiloa, que han dirigit l'obra amb la col•laboració de Josep Camps i Pilar Herrando.
Durant l'acte d'inauguració, que va comptar amb la presència de més de cent assistents l´alcalde de Vallirana, Josep Alemany, i el conseller delegat de Serveis Funeraris Integrals, Jordi Viñas, van ser els encarregats de descobrir la placa commemorativa de la inauguració. El tanatori de Vallirana està pensat per facilitar totes les comoditats possibles a les famílies durant un moments molt durs, així com també per garantir la intimitat dels ciutadans. A més oferirà cobertura a altres municipis de la zona, com Cervelló i la Palma.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:15