El PAM 2019-2023 obert a l’opinió de la ciutadania

Divendres, 19 de febrer de 2021 a les 11:15

Ja es poden votar les actuacions prioritàries

El Pla d’Actuació Municipal (PAM) és el document estratègic que recull els principals objectius polítics per a una legislatura, en aquest cas per al període 2019-2023. Es tracta del full de ruta del govern municipal que, mitjançant un procés participatiu, es posa a l’abast de la ciutadania perquè el pugui enriquir amb les seves opinions i prioritats.

Es tracta de definir col·laborativament i mitjançant un procés de participació ciutadana, el camí que ha de guiar les prioritats municipals de cara als pròxims tres anys. Per això des d’aquesta setmana ja es poden votar aquelles propostes del PAM que es consideren més importants i/o necessàries. El termini per participar-hi és fins al 31 de març.

Propostes

El PAM 2019-2023 inclou un total de 81 propostes dividides en 5 grans eixos (que alhora contenen diferents àrees d’actuació com ara educació, promoció local, mobilitat, seguretat, etc.). De cada eix cal escollir 5 accions. Els eixos són:

  • Amb les persones – Municipi de drets
  • Amb la prosperitat – Municipi d’oportunitats
  • Amb el planeta – Municipi de desenvolupament sostenible
  • Amb la vila – Barris de qualitat
  • Amb la innovació i els grans projectes d’informació

Com participar-hi

Per participar-hi, es pot fer a través de la plataforma DECIDIM: https://decidim-vallirana.diba.cat/processes/pam-2019-2023 o també a través dels fulletons del PAM, que es troben a l’OAC de l’Ajuntament, i que també s’enviaran a partir de la setmana vinent a totes les llars. També hi ha agents cívics a peu de carrer informant la ciutadania i facilitant els fulletons.

 

Darrera actualització: 19.02.2021 | 11:16