El Parlament rebutja la creació del parc de bombers a Vallirana

Divendres, 24 de setembre de 2021 a les 11:05

Es va denegar amb el vot contrari d’ERC i Junts per Catalunya, l’abstenció de la CUP, i el vot favorable de la resta de grups

El Parlament de Catalunya va rebutjar ahir, la proposta de resolució de la Comissió d’Interior per a la creació d’un parc de bombers a Vallirana. La proposta va comptar amb els vots negatius d’ERC i Junts per Catalunya, l’abstenció de la CUP, i el vot favorable de la resta de grups. L’alcaldessa Eva Martínez va seguir la discussió i votació de la proposta en directe a les dependències del Parlament de Catalunya, acompanyada de la diputada Rocío García Pérez.

La proposta presentada pel grup parlamentari Socialistes i Units per Avançar, instava el Govern de la Generalitat a crear un nou Parc de Bombers a Vallirana, d’acord al Pla Estratègic de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments del Departament d’Interior per al període 2017-2022, incloent-hi en els pressupostos de l’any 2022 la dotació pressupostària corresponent.

Cal recordar que el ple de l’Ajuntament del 26 de juliol del 2018 va aprovar per unanimitat una moció conjunta de tots els grups municipals demanant la creació d’un parc de bombers a Vallirana, i que de nou, el ple del 29 d’abril de 2021 va aprovar per unanimitat la moció del PSC demanat de nou la creació del parc de bombers.

Darrera actualització: 24.09.2021 | 11:06