El ple aprova el Pla d’Igualtat de Gènere de Vallirana

Divendres, 1 de d’abril de 2022 a les 10:30

Per unanimitat

A la sessió del ple ordinari d’ahir, dijous 31, es va aprovar per unanimitat el Pla d’Igualtat de Gènere de Vallirana 2022-2025. Un pla que va exposar de forma resumida la regidora de regidora de Joventut, Feminismes i LGTBI+, Natàlia Gijón. En va destacar els eixos, els objectius i les accions focalitzades a aconseguir l’equilibri la situació entre homes i dones. Un pla que és una eina de planificació estratègica que s’ha elaborat a partir d’una diagnosi prèvia. També va exposar tot el procés amb la participació de diferents col·lectius i ciutadania. Podeu consultar el Pla d’Igualtat en el document adjunt.

A les intervencions de diferents grups de l’oposició es va destacar la importància de l’aprovació i es va matissar el seu vot favorable amb algunes aportacions i dubtes. Es va exposar que hi ha molta feina per fer i que, per tant, caldria estar-ho molt a sobre, així com es va coincidir en lamentar que el Pla hauria d’haver arribat abans.

La resta del ple va aprovar tots els punts excepte la moció presentada per ERC sobre el Sàhara Occidental, que es va rebutjar pels vots en contra del PSC, l’abstenció de Cs, i els vots favorables de la resta de grups. Entre els punts aprovats, cinc dels quals per unanimitat, hi havia, entre altres punts, la modificació d’ordenances, la rectificació de l’inventari i l’aprovació del cens municipal a 1 de gener que xifra en 15.469 els habitants censats a Vallirana.

La sessió també va comptar amb la informació de l’alcaldia per part dels diferents regidors de l’equip de govern i dels precs i preguntes (que podeu veure a la secció de control de gestió del govern municipal en aquest mateix web.

Podeu consultar els resultats de totes les votacions del ple en el document adjunt, i podeu veure la sessió en el vídeo de l’emissió en directe que es va fer i que també us adjuntem.

Darrera actualització: 01.04.2022 | 10:18