El ple aprova el Pla Local de Salut

Divendres, 24 de febrer de 2023 a les 11:10

També es va aprovar una modificació de crèdit per executar els projectes dels Pressupostos Participatius i per incrementar la partida del Pla de Barris

La sessió del Ple Ordinari d’ahir 23 de febre, va aprovar entre els diferents punts de l’ordre del dia, el Pla Local de Salut, que podeu consultar en aquest mateix web (https://www.vallirana.cat/actualitat/pla-local-de-salut) i que mostra la diagnosi i estratègies relatives als diferents camps de la salut i el benestar. El Pla es va aprovar amb els vots favorables de tots els grups excepte el vot contrari d’ECP.

El ple també va aprovar, la modificació de crèdit que ha de permetre iniciar tots els processos per executar les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius. Es fa un moviment de pressupost de la partida general dels Pressupostos Participatius a les partides d’aplicació correcte per als diferents projectes. També, fruit d’un excés de finançament per ajuts rebuts d’estaments com a Consell Comarcal i a Diputació, es destinaran 382.770 € al Pla de Barris per a asfaltatge, voreres i pacificació. Aquesta modificació de crèdit va comptar amb els vots favorables de tots els grups excepte l’abstenció d’ECP.

Entre els altres punts aprovats destaquem la verificació del text refós de la modificació puntual del Pla d’Ordenació de Vallirana de la zona al voltant de l’edifici de l’Escut. Podeu consultar els resultats de totes les votacions dels punts del ple en el document adjunt.

També podeu veure la sessió en el vídeo adjunt publicat al canal de YouTube. Una gravació del ple, que no es va poder seguir en directe per una incidència tècnica aliena a l’Ajuntament.

Darrera actualització: 24.02.2023 | 11:09