El ple aprova la creació d’una comissió per la interconnexió amb Aigües Ter-Llobregat

Divendres, 27 de gener de 2023 a les 10:25

I per a l’estalvi d’aigua

La sessió plenària d’ahir va aprovar per unanimitat el reglament de funcionament de la Comissió per a la interconnexió de la xarxa d’aigua de Vallirana amb la d’Aigües Ter-Llobregat i per l’estalvi d’aigua. Es tracta d’una comissió que estarà formada per l’alcaldessa, dos regidors/ores de l’equip de govern, un/a de cada partit de l’oposició, dos representants d’associacions veïnals, dos d’entitats locals, 2 ciutadans a títol individual, un membre d’Aqualia sense dret a vot, i un tècnic municipal.

El ple també va aprovar per unanimitat l’increment retributiu als empleats públics establert en la llei 31/2022 de Pressupostos Generals de l’Estat per al 2023.

Es van aprovar les dues mocions presentades pel PSC de Vallirana relatives a l’obertura del CAP de Vallirana les 24 h i a la incorporació de Vallirana a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Podeu consultar la resta de punts i les votacions de cadascun en el document adjunt.

El ple va acabar amb la informació de l’alcaldia i amb els precs i preguntes de l’oposició on es va tocar diferents temes que podeu veure a l’apartat d’aquest web d’informació dels grups municipals a la categoria de control gestió del govern municipal (http://www.vallirana.cat/actualitat/informacions-grups-municipals).

També podeu veure el ple sencer al canal de YouTube "Plens municipals Ajuntament de Vallirana" i des d'aquesta pàgina.

Darrera actualització: 27.01.2023 | 10:22