El ple aprova una modificació de crèdit d’1,2 milions d’euros

Divendres, 28 d'octubre de 2022 a les 12:15

Per a millorar la solvència financera

El ple d’ahir, 27 d’octubre, corresponent a la sessió ordinària mensual, va aprovar la modificació de crèdit número 12 que va destinar més d’1.200.000 € a pagar deutes pel que fa a una sentència i a l’amortització d’un crèdit.

En concret, es destinarà 225.504,16 € a l’avançament del pagament d’una anualitat d’una sentència contrària a l’Ajuntament, i 13.530,25 € d’interessos, i, per una altra banda, 989.000 € destinats a l’amortització d’un crèdit.

El punt es va aprovar amb els vots favorables dels regidors i regidores de l’equip de govern (PSC) i els de Vallirana Ets Tu, es van abstenir ERC i CS, mentre que ECP i JxV van votar en contra.

L’alcaldessa Eva Martínez va exposar que aquesta modificació de crèdit es podia fer pel romanent de tresoreria i que això millora la solvència financera de l’Ajuntament en reduir el deute. Per part de l’oposició, en concret ERC i ECP van criticar que es destinin aquests diners a pagar als bancs mentre hi ha altres necessitats al municipi.

Canvi de portaveu a ERC

En la sessió també es va donar compte del canvi de portaveu del grup municipal d’ERC al ple. A partir d’ara el regidor Albert Isidro serà el portaveu, que fins ara havia correspost a la regidora Àlia Kirchner.

El ple va cloure amb la informació d’alcaldia i els precs i preguntes de l’oposició i el públic.

Podeu veure el ple en el canal de YouTube de Plens Municipals Ajuntament de Vallirana que va emetre ahir en directe la sessió.

Darrera actualització: 28.10.2022 | 12:15