El Ple de març aprova les bases dels Pressupostos Participatius joves i la modificació puntual del Pla d’ordenació a la zona de l’Escut

Divendres, 26 de març de 2021 a les 00:00

També va aprovar una moció sobre el clima laboral dels treballadors/es municipals i la cessió d’un espai a la colla del Drac Apocaleus i els Diables Banyuts.

Ahir es va celebrar de manera telemàtica la sessió del Ple ordinari corresponent al mes de març. Una sessió que va servir, entre d’altres, per aprovar les bases dels Pressupostos participatius joves, dotats amb 15.000 €. El període de votació serà del 26 d’abril al 26 de maig i es podran fer en els centres educatius o a l’Ajuntament.

També es va aprovar l’aprovació inicial de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació de Vallirana, a l’illa compresa entre els carrers Pau Casals, Plaça de la Masia, Passatge del reg i el carrer Miquel Batlle. Es refereix a la zona de l’Escut i està previst que aquesta modificació puntual permeti un recondicionament del Parc de la Bassa.

D’altra banda, la sessió del Pla de març també va aprovar la cessió gratuïta d’espai d’emmagatzematge a la colla del Drac Apocaleus, ubicat a les instal·lacions del Casino valliranenc, i una moció per a l’estudi del clima laboral dels treballadors/es municipals i les polítiques de contractació.

Cal destacar també la presa de possessió del nou regidor d'ERC, Joan Solsona, a qui després de jurar el càrrec, se li va donar la benvinguda al consistori.

Podeu veure el llistat de les votacions al document adjunt i el Ple municipal, al canal Youtube Plens municipals Ajuntament de Vallirana (vegeu enllaç).

Darrera actualització: 26.03.2021 | 11:31