El SOC posa en marxa un nou dispositiu trans

Divendres, 18 de juny de 2021 a les 09:05

D’acompanyament i orientació a la inserció laboral

Des de Promoció Econòmica informen que el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb motiu del mes de l’orgull, posa en marxa el nou dispositiu trans. És un dispositiu d’acompanyament a l’orientació per a la inserció laboral d’aquest col·lectiu, tant de manera presencial com telemàtica. S’han habilitat vuit oficines, sent l’OTG de Sant Feliu la més propera a Vallirana.

La participació en aquest servei és voluntària. Per ser atès, cal demanar cita prèvia al telèfon 900 800 046 i sol·licitar participar en el dispositiu trans. El seu objectiu és garantir que les persones trans puguin exercir els seus drets a l’ocupabilitat en millors condicions i des de la no discriminació.

Aquest dispositiu actuarà de manera coordinada amb la xarxa pública SAI de serveis d'atenció integral LGTBI de Catalunya, del Consell Comarcal del Baix Llobregat. El SAI podrà fer derivacions a les oficines del SOC i viceversa. La xarxa SAI és un servei per a sensibilitzar i informar a persones i entitats, difondre la diversitat afectiva, sexual i de gènere i prevenir LGTBifòbia (sai@elbaixllobregat.cat // 93 685 24 00)

Darrera actualització: 18.06.2021 | 09:09