El Tour Cadizfornia visita Vallirana

Dilluns, 29 de setembre de 2008 a les 00:00
Divendres 19 de setembre al Poliesportiu es va gaudir de la tradicional Nit Jove, amb el concert del compositor Antonio Orozco. Un concert que durant la setmana havia generat molta polèmica pel fet d’haver de pagar entrada, però que finalment va ser tot un èxit.

Després d'una setmana plena de rumors sobre possibles boicots al concert d'Antonio Orozco, divendres 19 es va gaudir al Poliesportiu de la tradicional Nit Jove, sense cap incident. I és que, durant l'última setmana, diferents grups de Vallirana es van dedicar a fer pintades i a penjar cartells, amb l'objectiu de manifestar la seva disconformitat per haver de pagar entrada.
Els teloners, el grup Revolution 80, van ser els encarregats d'obrir la nit, interpretant un “remix” de cançons dels anys 80, amb molt d'humor i espectacle visual. Una bona manera d’escalfar l'ambient per a l'esperada actuació del català Antònio Orozco.
Minuts abans de sortir a l'escenari, l'artista convidat d'enguany va concedir una entrevista a Televisió de Vallirana (TVV) on va voler deixar clar que desconeixia tota la polèmica generada al voltant del seu concert i que per a ell aquesta actuació era una de les més especials de la seva gira, motiu pel qual es va mostrar preocupat.
Finalment, el cantant d'èxits com “Devuélveme la vida” o “Tres corazones”, que porta molts mesos recorrent la geografia espanyola, va presentar el seu Cadizfornia amb un Poliesportiu gairebé ple i un públic molt entregat. Un final, doncs, molt positiu tant per a l'artista, com per a l'organització i els assistents.

Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:15