El Viure Vallirana 81 i el calendari 2022 al carrer

Dimecres, 15 de desembre de 2021 a les 13:40

Avui es comença el repartiment a tot el municipi

Ja són al carrer el darrer número de la publicació municipal Viure Vallirana i també l’edició del calendari 2022 que edita l’Ajuntament. Ambdós es comencen a repartir per tot el municipi des d’avui.

El Viure Vallirana 81 destaca en portada el canvi imposat per la Generalitat pel que fa a l’hospital de referència dels valliranencs i valliranenques, passant a ser l’Hospital de Sant Boi en substitució de l’Hospital Moisès Broggi. A doble pàgina, s’explica com es farà aquest canvi, en què afectarà i les gestions que es fan perquè hi hagi una bona connexió amb transport públic.

També es destaca al Viure Vallirana, el pressupost municipal per al 2022, la inauguració del pavelló, la celebració del Nadal a Vallirana, la constitució del Consell de Cultura i la Nit de l’Esport. Podeu descarregar-vos el Viure Vallirana des d’aquesta pàgina.

El calendari que edita i reparteix l’Ajuntament i elaborat també amb la col·laboració dels comerços i empreses locals que s’hi anuncien, s’ha dedicat el 2022 als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible). Sota el lema "Queda't a Vallirana" i a partir de diferents fotografies d’indrets i activitats locals, s’incideix l’aportació de Vallirana a aquests objectius inclosos a l’Agenda 2030 de desenvolupament sostenible per erradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat sense comprometre els recursos per a les futures generacions.

Aspectes com el comerç de proximitat, les energies verdes, l’ensenyament, la cultura, la mobilitat, el medi ambient, la tolerància, la salut i la solidaritat entre altres, formen part d’aquest calendari.

Per l'elaboració del calendari municipal s'ha comptat amb la col·laboració de l'Associació Fotogràfica de Vallirana.

Darrera actualització: 16.12.2021 | 10:07