El volant d’empadronament es pot demanar de manera telemàtica

Dilluns, 11 de maig de 2020 a les 15:25

A través de la secció Tràmits i Gestions del web municipal

Davant l’inici el proper dia 13 de les preinscripcions escolars del curs 2020-2021, us recordem que podeu demanar telemàticament el volant d’empadronament a través del web municipal (vegeu enllaç adjunt) i així evitar anar presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Malgrat que el text adjunt al tràmit indica que fent la sol·licitud telemàtica, cal anar a buscar el volant presencialment, davant aquesta situació de crisi sanitària de la COVID-19, l'OAC l'enviarà al correu electrònic amb el qual s'hagi fet la sol·licitud. És necessari, però, adjuntar una fotocòpia de DNI per tal de confirmar les dades que se sol·liciten. Qui no tingui correu electrònic, haurà de demanar cita prèvia per anar-lo a recollir. L'Ajuntament de Vallirana ja ha demanat a l'Administració Oberta de Catalunya que modifiqui aquest text per evitar errors.

En el cas de les Escoles Bressol, no caldrà que les famílies presentin aquest volant, ja que després es comprovaran els empadronaments de tots els alumnes que vulguin apuntar-s’hi al centre.

Períodes de preinscripció

- Del 13 de maig al fins al 22 es podrà fer la preinscripció per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.

- La preinscripció per estudis postobligatoris serà del 27 de maig al 3 de juny per a Batxillerat; del 2 al 8 de juny per a cicles de grau mitjà d’FP i d’arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny per als cicles de grau superior d’FP i d’arts plàstiques i disseny

Aquelles famílies que no disposin de mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, i amb l’objectiu de garantir l’equitat, podran lliurar les sol·licituds de forma presencial, del 19 al 22 de maig ambdós inclosos.  Per fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon, des de la pàgina web de cadascun dels centres i des del web del Departament d’Educació.

En el cas de les Escoles Bressol Municipals, la cita prèvia es demanarà de forma telefònica directament als centres o per correu electrònic.

Darrera actualització: 12.05.2020 | 14:52