Elia Jiménez, Patricia Ortega, Pol Gil i Ivan Castaño millors esportistes 2021

Dilluns, 8 de novembre de 2021 a les 14:30

Van ser premiats a la Nit de l’Esport celebrada divendres 5

Divendres 5 va ser protagonitzat a Vallirana per l’esport local amb la celebració de la Nit de l’Esport amb un acte que va acollir el restaurant Selva Negra i amb una àmplia presència d’entitats i esportistes locals. En les categories de millors esportistes van rebre el premi Èlia Jiménez (millor esportista femenina en esports d’equip), Iván Castaño (millor esportista masculí en esports d’equip), Patrícia Ortega (millor esportista femenina individual) i Pol Gil (millor esportista masculí individual).

En altres categories es va premiar els equips sèniors de waterpolo del CN Vallirana tant en categoria femenina com masculina, i a Natalia Picazo (taekwondo CR Tagym) i Ares Gil (motociclisme) com a millors promeses del 2021. També van rebre un reconeixement els finalistes en les diferents categories.

La Nit de l’Esport 2021 també va voler tenir un reconeixement a la tasca desenvolupada per les entitats esportives durant la pandèmia de la covid que tant va condicionar la pràctica de les seves disciplines. Així, cada entitat va atorgar un premi de reconeixement a aquelles persones que van destacar per la seva tasca durant els mesos de restriccions en l’esport.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa Eva Martínez, el regidor d’Esports, Manel Vázquez, regidors de l’equip de govern i de l’oposició, així com amb els guanyadors, guanyadores, familiars, entitats i esportistes locals. La Nit de l’Esport va comptar també amb l’actuació del grup de jazz Laia Porta Quintet, que va actuar entre els diferents blocs de premis.

Els premis van ser atorgats per un jurat format pel mateix regidor d’Esports, tècnics municipals, representants d’entitats esportives i persones molt vinculades en anys anteriors a l’activitat esportiva del municipi.

De la celebració de la Nit de l’Esport tindreu pròximament un vídeo resum a Vallirana TV.

Premiats:

  • Millor esportista femení individual: Patrícia Ortega
  • Millor esportista masculí individual. Pol Gil
  • Millor esportista femenina en esport d’equip: Elia Jiménez
  • Millor esportista masculí en esport d’equip: Ivan Castaño
  • Millor promesa femenina: Natalia Picazo
  • Millor promesa masculina: Ares Gil
  • Millor equip femení: equip sènior waterpolo CN Vallirana
  • Millor equip masculí: equip sènior waterpolo CN Vallirana
Darrera actualització: 08.11.2021 | 14:31