Els Joker’s guanyen el dotzè Concurs de Carnestoltes 2010

Dimarts, 16 de febrer de 2010 a les 00:00
L’edició d’enguany va superar la participació d’altres anys amb més de 500 participants, corresponents a 13 comparses Aquest dissabte s’ha celebrat a Vallirana el dotzè Concurs de Carnestoltes, organitzat per la Regidoria de Dinàmiques Culturals i Turisme, amb la col•laboració de les entitats locals. Una edició que enguany va superar la participació d’altres anys amb més de 500 participants, corresponents a 13 comparses.

El Carrer Major va ser l’escenari de la tradicional desfilada de disfresses. Es van veure comparses molt animades, com la d’El Hormiguero, la Festa del pijama i El ramat descarrilat; altres més originals com Los Super Vikingos enanos, Per Pilotes i Tot té una explicació. I no hi van faltar clàssics com Blancanieves y los 7 enanitos, Cenicienta, i Peter Pan amb el Capità Garfi.

La rua va recórrer el carrer Major, des de l’Espai Cívic Les Sedes fins al Parc Central, on es va dur a terme el lliurament de premis.

La comparsa guanyadora va ser Joker’s, que van emportar-se un premi de 1.500 € i el compromís d’elaborar la carrossa del Rei Carnestoltes de l’any vinent; els guanyadors dels premis a l’originalitat, a la presentació i a l’elaboració, van ser Torteando la crisis, tapeando agujeros, La troupe i Petitets no, gràcies! respectivament, que van endur-se 500 € cadascun. Els guanyadors de la categoria de la millor disfressa individual o de grup van ser Fantasia de la lira-La Bacanal, que van emportar-se 200 €.

La celebració de Carnestoltes va convertir-se, un any més, en una tarda de festa i diversió per a petits i grans, on va destacar la gran participació ciutadana, i la gran qualitat tant de les disfresses presentades a concurs, com de les presentades per la ciutadania.

GUANYADORS

- Premi a la millor comparsa Vallirana 2010: Joker’s
- Premi a la millor disfressa individual o de grup: Fantasia de la lira-La Bacanal
- Premi a l’originalitat: Toreando la crisis, tapeando agujeros
- Premi a l’elaboració: Petitets no, gràcies!
- Premi a la presentació: La troupe

En breu podran veure un vídeo de la celebració de Carnestoltes 2010, a la videoteca.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:26