Els valliranencs participen en l'elaboració del poum

Dijous, 18 de setembre de 2008 a les 00:00
Com millorar la mobilitat a Vallirana, preservar les zones verdes i destinar més sol a l'habitatge protegit són algunes de les qüestions que més preocupen als ciutadans de Vallirana.

Almenys 60 ciutadans i ciutadanes de Vallirana van assistir el passat 28 de juny a la Jornada de Participació Ciutadana del POUM convocada per l'Ajuntament de Vallirana. Un espai on els assistents van poder exposar les seves inquietuds i sensibilitats envers els problemes que trobem al municipi. A través de diferents tallers de participació, es va crear un espai en què tots els vallirenencs poguessin reflexionar al voltant del futur model urbanístic del municipi i expressar els seus suggeriments i propostes.

Com millorar el transport que uneix Vallirana amb Barcelona i Molins de Rei, incrementar les parades del Valli Bus, preservar les zones verdes, limitar el creixement del municipi i destinar més sol a l'habitatge protegit van ser alguns dels temes que es van debatre en els diferents grups. El resultat d'aquesta Jornada de Participació Ciutadana serà presentat properament per un equip tècnic de l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona.

Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:15