En una primera fase es sortejaran els 40 habitatges de règim general

Divendres, 14 de novembre de 2008 a les 00:00
En el Ple Extraordinari celebrat dijous 13 de novembre es va aprovar la suspensió provisional del sorteig del 15 pisos de Protecció Oficial en règim de preu concertat. Tot i que es manté la convocatòria dels 40 habitatges en règim general dins els terminis aprovats en el Ple Ordinari del passat mes d’octubre.

L’ajornament ha estat provocat per l’aturada provisional de les obres
dels habitatges situats al carrer Sant Mateu, a conseqüència del retard en aconseguir les autoritzacions per realitzar el desplaçament o soterrament d’una línia elèctrica aèria i torres que incideixen en l’àmbit de l’obra. Una situació indispensable per continuar les obres amb prou garanties de seguretat i que representarà un endarreriment en la disposició final dels habitatges.

Les inscripcions per a la promoció del habitatges en règim general del carrer de Joan Capri cal fer-les a Serveis Socials d’Atenció Primària (Av.de la Parellada, 6-8) als matins, de 8,30 a 14,30 h, fins al 19 de desembre. Cal recordar que, per optar als pisos, s’ha de complir amb tots els requisits detallats a les bases que podreu consultar en aquest mateix web de l’Ajuntament.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:15