Envellir amb Salut i Qualitat de Vida

Divendres, 28 de novembre de 2008 a les 00:00
Amb l'objectiu de descobrir nous mètodes per afrontar els canvis que comporta l'envelliment, durant el mes de novembre es va celebrar a la nostra vila una nova edició del cicle de conferències “Salut i Qualitat de Vida”.

El passat 25 de novembre va concloure una nova edició del cicle de conferències “Salut i Qualitat de Vida”, organitzades per l'obra social de Caixa Sabadell i patrocinades per la Regidoria de Dinàmiques Culturals de Vallirana. Un cicle de quatre sessions orientades a resoldre algunes de les principals qüestions que preocupen a la gent gran. La primera xerrada, “Pares, fills i néts. Com entendre'ns millor”,es va centrar en les relacions familiars, oferint als assistents una sèrie d'habilitats i estratègies per poder comunicar-se de manera satisfactòria. La segona sessió, “Viu la teva creativitat”, anava orientada a descobrir la nostra personalitat a partir de l'art quotidià i la creativitat. En la tercera conferència, “Aprendre a gaudir”, els assistents van aprendre a identificar i expressar les seves emocions amb l'objectiu d'aprendre a gaudir.
El tema principal de la darrera sessió del cicle van ser els somnis. Sota el títol “Interpretació i utilització dels somnis”, els assistents van tenir una oportunitat per conèixer les tècniques per saber que diuen aquests de nosaltres mateixos. En definitiva, aquest cicle ha sigut una eina molt interessant i útil, que ha donat algunes claus per afrontar els canvis que comporta l'edat amb una major qualitat de vida.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:15