Es crea un comitè de seguiment de l’evolució del coronavirus

Dijous, 12 de març de 2020 a les 08:15

S’ha cancel·lat la Fira Vallirana Natura prevista pel dissabte 21

12/03/2020. Vallirana ha creat un comitè de coordinació i seguiment de l’evolució del coronavirus. El Comitè està encapçalat per l’alcaldessa Eva Martínez, i s’encarrega d’avaluar la situació en l’àmbit municipal, establint un contacte diari amb el CAP i prenent les mesures preventives que s’escaiguin. En aquest sentit, la regidora d’Educació i Sanitat, Isabel Villafaina, també està en contacte directe amb les autoritats sanitàries competents.

A la primera reunió es van aplicar les mesures de prevenció recomanades per la Generalitat i el Ministeri, dotant a les escoles bressol i als treballadors de l’Administració Pública de la informació necessària sobre el coronavirus i les recomanacions que cal seguir per evitar el seu contagi. També s’ha decidit cancel·lar la celebració de la Fira Vallirana Natura prevista per al dissabte 21.

L’Ajuntament de Vallirana reitera la necessitat de seguir la informació i les recomanacions de fons oficials, actualitzades i fiables, i informarà a través dels seus canals de comunicació de qualsevol canvi o modificació que es produeixi en la celebració de cursos, tallers o esdeveniments on hi pugui haver concentració de gent.

Darrera actualització: 25.03.2020 | 12:53

Imatges

Fira Vallirana Natura 2020 cancel·lada