Es desmantella a Vallirana una organització internacional dedicada al tràfic de marihuana

Dijous, 23 de juliol de 2020 a les 18:15

L’operació de la Policia Nacional ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local

La Policia Nacional, amb la col·laboració de la Policia Local de Vallirana, ha detingut dues persones i ha desmantellat una organització criminal internacional dedicada al tràfic de marihuana amb el centre d'operacions a Vallirana.

Els investigadors van comprovar que en diversos punts de la comarca hi havia tràfic de marihuana que provenia d'algun punt ubicat a Vallirana. Es va localitzar una nau industrial on es cultivava, assecava, tallava, s'embossava i distribuïa la droga i es va detectar un ús fraudulent de la llum, amb un complex entramat d'il·luminació, calefacció i assecat, que podria superar els 300.000 euros a la companyia elèctrica.

Després del registre policial de la nau, que es va fer en col·laboració amb la policia local, es van decomissar 4.000 plantes de marihuana, 150 grams de pol·len, vuit quilos de marihuana picada, telèfons mòbils i altres efectes incriminatoris, segons ha informat la Policia Nacional.

Els dos detinguts, un originari d'Albània i l'altre espanyol, han estat posats a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Sant Feliu de Llobregat, acusats dels delictes contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal.

L’operació policial l’han realitzat conjuntament agents dels grups locals de Policia Judicial de Cornellà i Hospitalet, amb la col·laboració de la Policia Local de Vallirana.

Darrera actualització: 23.07.2020 | 18:15