Es presenta al consistori la Diagnosi i l’Estratègia del Pla Local de Salut de Vallirana

Divendres, 10 de febrer de 2023 a les 11:15

El següent pas és la seva aprovació pel Ple municipal

Ahir es va fer la presentació de la Diagnosi i l’Estratègia del Pla Local de Salut de Vallirana als regidors del consistori local. Un projecte que ha comptat amb la participació de la ciutadania i dels agents professionals, tècnics i socials del sector, i que ha servit per fer una fotografia de la situació actual de Vallirana i establir els reptes que seran la guia per a la creació d’accions per a millorar-la. El Pla Local de Salut recull, per tant, un anàlisi i un full de ruta, establint una priorització de necessitats per assolir un municipi més saludable.

Per assolir aquestes conclusions, es van fer tallers participatius i enquestes a través de les quals s’ha fet una anàlisi transversal que permetrà crear i impulsar les accions que permetin donar resposta a les inquietuds de la ciutadania a través de l’anàlisi realitzat per l’empresa Etcèteres a través de la subvenció del recurs atorgat per la Diputació de Barcelona.

Des de l’Ajuntament volem agrair la participació ciutadana i la de tots els agents que han format part d’aquest projecte i us encoratgem a seguir cooperant de manera transversal en la creació de les futures accions.

Podeu consultar la diagnosi i la priorització al document adjunt.

 

Darrera actualització: 10.02.2023 | 11:48