Es presenten 19 projectes al Fons d’Inversió Local 2010

Dijous, 11 de febrer de 2010 a les 00:00
Un total de 19 projectes ha presentat l’Ajuntament de Vallirana al FEIL 2010 per un valor aproximat d’1.490.000 euros, que representen una inversió de l’Estat a Vallirana de 104 euros per habitant. En breu, el Govern central ha de donar resposta a les sol•licituds presentades per l’Ajuntament Els projectes presentats a l’anomenat FEIL 2010 (Fons Estatal per a l’ocupació i la Sostenibilitat Local) per a l’Ajuntament cobreixen sobretot obres, tal com ja va passar en l’edició 2009 del fons estatal, amb projectes que arriben a 1.290.000 €. L’any 2009 els projectes han permès inaugurar la rambla de la Sobirania, així com urbanitzar i millorar els talussos de l’avinguda Selva Negra, i el carrer Miquel Batlle. Enguany, els projectes en obres són 11 i van destinats a millores en escoles, en accessos a nuclis urbans, de seguretat vial, d’asfaltatge, d’estalvi energètic en enllumenats, i a millores ambientals, entre d’altres.

El Fons d’Inversió Local preveu una quota de l’ajut per projectes en actuacions en el camp de l’atenció social. En el cas de Vallirana s’han pogut elaborar 3 projectes en l’àmbit de l’atenció personal amb un pressupost aproximat de 67.500 €.

La resta de projectes presentats corresponen a l’aplicació de noves tecnologies en la gestió interna de l’Ajuntament per millorar l’atenció al ciutadà. En concret són 5 projectes amb un pressupost que supera els 116.000 euros.

Els projectes presentats són:
1.-Projecte de formació d’un camí de vianants al marge esquerre de la riera de Vallirana i modificació de desguassos al col•lector general.
2.-Seguretat vial. Arranjament corba de les Bassioles.
3.-Projecte bàsic i executiu d’urbanització consistent en el nou accés a la urbanització de la Selva Negra Catalana situat entre el carrer de l’Argentina i l’avinguda dels Països Catalans.
4.-Implantació d’asfalt fonoreductor.
5.-Projecte executiu per a l’adequació de l’enllumenat exterior de la urbanització de la Solana.
6.-Projecte executiu per a l’adequació i millora del sistema d’accionament i control dels quadres de comandament de l’enllumenant exterior de Vallirana.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:26