Es reprenen les activitats familiars a l’aire lliure

Divendres, 12 de juny de 2020 a les 13:55

Així com també el servei de l’Oficina de Turisme

Els dies 20 i 21 de juny, dissabte i diumenge, es reprenen les activitats familiars a l’aire lliure que organitza Vallirana Turisme, una vegada les mesures de desconfinament així ho permeten. El proper cap de setmana es farà un taller d’iniciació al Land Art. El lloc de trobada serà la Masia Molí de Can Batlle a les 10.30 h

Aquestes activitats familiars de contacte amb l’entorn natural de Vallirana es faran durant els caps de setmana que resten de juny i els del mes de juliol. Donada l’actual situació caldrà tenir presents les següents mesures de seguretat:

  • Inscripció prèvia
  • Màxim 20 participants
  • És obligatori per fer l’activitat portar mascareta
  • Mantenir la distància de seguretat de 2 m en tota l'activitat
  • Signar una declaració jurada el mateix dia conforme no tenen símptomes de la COVID-19
  • Rentar les mans amb hidrogel abans i desprès de l'activitat.

Per apuntar-s’hi o rebre més informació es pot contactar als telèfons 93 683 22 62 i 672  462426, o al correu electrònic, vlrn.oficinaturisme@vallirana.cat

Què és el Land Art?

El Land Art és una tendència de l'art contemporani començada als EUA els anys 60. Tracta de crear obres d'art efímeres a la natura amb els materials que ella mateixa ens ofereix. És una activitat que tothom pot fer, que ens tornar a connectar amb la natura i treballa la nostra imaginació. Aquesta activitat es pot fer en família, tal com es proposa en el taller que es farà.

L’Oficina de Turisme

Des d’aquest cap de setmana, l’Oficina de Turisme de Vallirana torna a obrir les  seves portes a la Masia Molí de Can Batlle en horari de dissabte i diumenge de 10 a 14 h. Hi podeu contactar també al telèfon 672 462 426.

Darrera actualització: 12.06.2020 | 13:56