Estiu Viu 2022: Apunta’t al juliol

Dilluns, 27 de juny de 2022 a les 13:15

Retalla la programació i enganxa-la al calendari municipal

Aquesta setmana es fa la bustiada del programa d’activitats de juliol Estiu Viu 2022, que enguany presenta com a novetat la possibilitat de retallar el programa i enganxar-lo al calendari municipal, damunt el full de juliol. D’aquesta manera tindràs totes les activitats actualitzades.

El programa, que us podeu descarregar des dels documents adjunts, inclou activitats ja habituals el mes de juliol, com les nits de sardanes, el cinema d’estiu, el jazz a la fresca, el torneig Àrea de Gol o el ball dels diumenges a la tarda, entre altres.

Cal afegir noves propostes com l’exposició de pintura, el Valliroute, els tallers proposats des de l’Oficina de Turisme, competicions esportives de futbol sala i taekwondo, crossfit per a joves, la shopping night eivissenca, la festa eivissenca Youngsters 18, o un concert d’estiu amb versions dels anys 80 i 90. Activitats culturals, esportives, juvenils, de patrimoni i del comerç per a tots els gustos i edats.

També se celebrarà l’acte del 75 aniversari de l’entitat sardanista Espigues d’Or amb una ballada de sardanes.

Consulteu el programa, retalleu-lo i enganxeu-lo al calendari municipal. És l’actualització del calendari municipal, una versió 2.0 de les activitats de juliol en un format no tan digital com sí manual.

Darrera actualització: 27.06.2022 | 13:15