Feines de neteja i desinfecció a la via pública

Dimarts, 24 de març de 2020 a les 10:00

En els espais més transitats

Des de l’Ajuntament i amb col·laboració amb l’empresa Urbaser, responsable de la recollida de residus i de la neteja viària, s’ha començat a desinfectar algunes de les zones de la via pública amb més presència de ciutadans o en zones amb persones més vulnerables com els accessos a les residències geriàtriques.

Aquestes feines de neteja i desinfecció s’estan fent amb vehicles d’hidropressió i desinfectant. En concret s’actua a la via pública, i als contenidors de tot el municipi, a les zones d’alta inicialment com són el CAP, els accessos a establiments d’alimentació, farmàcies, comissaria de la Policia Local, centres veterinaris, estanc, parades d’autobús, i els accessos a les residències geriàtriques

S’ha programat que les actuacions es facin amb aquesta freqüència:

  • Equip amb vehicle d’hidropressió. Desinfecció exterior dels contenidors del centre urbà amb una freqüència setmanal i de la resta de barris amb freqüència quinzenal.
  • Equip amb vehicle d’hidropressió. Desinfecció diària de les zones d’alta afluència de persones com són: el CAP, les proximitats als establiments d’alimentació, a les farmàcies, a la comissaria i als centres veterinaris. I dos dies per setmana a les zones dels accessos a les residències geriàtriques.
  • Equip de desinfecció manual a les parades d’autobús i al mobiliari urbà del centre diàriament.
Darrera actualització: 24.03.2020 | 14:17