Formació en matèria de competències digitals bàsiques

Dilluns, 17 d'abril de 2023 a les 00:00

Els cursos s’impartiran els mesos d’abril i maig. Cal inscripció prèvia.

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vallirana, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ofereix durant els mesos de maig i juny quatre cursos de formació en matèria de competències digitals bàsiques que formen part de l'oferta formativa del Programa Treball, Talent i Tecnologia (Programa TTT). Tots ells en horari de 9 a 14 h.

Formacions y dates

Formació 1. Competències digitals bàsiques els dies 9, 11, 16, 18 i 19 de maig. Formació de 25 hores a través de les quals es podran desenvolupar les competències digitals transversals segons el model DIGCOMP (les 5 grans àrees competencials que s’han de desenvolupar a tots els ciutadans d’Europa). 

Formació 2. Competències digitals bàsiques els dies 8, 10, 12, 15 i 17 de maig. Formació de 25 hores a través de les quals es podran desenvolupar les competències digitals transversals segons el model DIGCOMP.

Formació 3. Competències digitals per gestió de dades per a perfils professionals d’administratiu els dies 22 al 26 de maig. Formació de 25 hores en eines digitals de suport per a la presa de decisions amb el que es podran desenvolupar les competències digitals enfocades en la capacitat de crear continguts i la seva anàlisi amb softwares adequats i el coneixement tècnic d’eines de tractament de dades a nivell avançat per desenvolupar les competències relacionades amb la creació de continguts i cerca, gestió i anàlisi d'informació.

Formació 4. Competències digitals adaptades als perfils de comandaments intermedis del 29 de maig al 2 de juny. Formació de 25 hores que proporcionarà a responsables i professionals una formació específica que els permetrà desenvolupar de les competències digitals transversals segons el model DIGCOMP.

Requisits i inscripcions

Aquesta oferta formativa s'adreça a persones entre 16 i 64 anys amb un nivell d'estudis d'ESO o equivalent i que es trobin en situació d'atur, d'inactivitat o bé estiguin en actiu en llocs de treball que estan en procés de desaparició i/o transformació i també a responsables de negoci, comerciants o persones que vulguin potenciar el seu coneixement de l’ús de noves tecnologies digitals.

Les inscripcions estan obertes i es poden tramitar de manera gratuïta a través del formulari  https://forms.gle/y9yp3JdR1Xkeihot5

Darrera actualització: 19.04.2023 | 12:07