Gran èxit d'assistència i participació a la cavalcada de Reis 2009

Divendres, 9 de gener de 2009 a les 00:00
Una tradició organitzada i patrocinada per la Regidoria de Dinàmiques Culturals i Turisme La cavalcada de Reis d'enguany va ser tot un èxit d'assistència i participació. La comitiva real va sortir de l'Espai cívic Les Sedes, a dos quarts de set de la tarda, al ritme dels sons dels tambors i les trompetes de la banda Els Amics, que els van acompanyar durant tot el recorregut.

L'estel de Nadal els va guiar pel carrer Major fins la Casa de la Vila, on els va rebre l'Alcalde de Vallirana, en Josep Alemany.

En acabar els parlaments, els Reis Mags van continuar el seu recorregut fins a Les Casetes i, de baixada, van aturar-se a l'Església per fer la tradicional ofrena al nen Jesús. Finalment, van passar pel carrer de Miquel Batlle i pel carrer de Pau Casals, on va finalitzar la cavalcada.

Des de dos quarts de vuit de la tarda, al Casino Valliranenc, es va celebrar una gran festa, on pares, mares i nens van estar esperant els reis per entregar-los les seves cartes i fer-se una foto de record. Per amenitzar l'espera, la diversió va estar garantida gràcies a la música d'un DJ, que acompanyat d'un presentador, en Joan Dausà, van entretenir als petits amb jocs i balls. Els participants d'aquestes activitats van rebre obsequis, gentilesa de Papereria 82, Papereria Insa, Fantasia, Mami’s Bears, La Caixa i La Caixa Penedès, Sabadell Atlantic, Caixa Sabadell i Caixa Catalunya. Sense deixar de banda la col·laboració de diferents entitats culturals i esportives del municipi.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:21