Gran èxit de participació en la Diablestiada 2010

Dimarts, 26 de gener de 2010 a les 00:00
Una tradició molt arrelada en el municipi, on l'Apocaleus-Drac de Set Caps de Vallirana, els Diables Banyuts i els Menuts Banyuts, acompanyats pels Grallers el Vent de la Bèstia són els protagonistes de la festa. Dissabte 23, a les sis de la tarda, grallers, dracs i dimonis van reunir-se a la Plaça Sant Domènec per començar el seu recorregut per la vila. Una cercavila que enguany va iniciar-se al carrer del Bisbe Straus i va seguir pel carrer Major fins a la Casa de la Vila.

La Diablestiada d’enguany va deixar molts moments màgics i espectaculars, amb el foc i el soroll dels diables, i va guanyar-se la valoració dels valliranencs i les valliranenques, amb una gran participació i la presència d’un públic de totes les edats.

Finalment, la Diablestiada va cloure davant l’Ajuntament, amb coca, cava, xocolata amb melindros per a tothom i l’acompanyament de la música dels grallers. Un final de festa perfecte, on grans i petits van formar part d’una de les tradicions més divertides, espectaculars i arrelades del nostre municipi.

La jornada de dissabte va finalitzar al Casino, amb el Ball de Sant Sebastià. Una festa amenitzada pel conjunt de Gala. Ambdós actes van estar organitzats per la Regidoria de Dinàmiques Culturals i Turisme de l’Ajuntament de Vallirana.

Recordeu que podreu veure un reportatge de totes les activitats de Sant Sebastià, properament, a la Videoteca
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:26