Halloween 2022 a Vallirana

Dimecres, 19 d'octubre de 2022 a les 14:30

Actes de Joventut, la Biblioteca i Vallirana Activa

Diferents propostes es presenten per celebrar el Halloween a Vallirana aquest any. Així, la regidoria de Joventut organitza un passatge del terror el dia 31 d’octubre, la Biblioteca Josep M. López-Picó celebra la Setmana Màgica del 22 al 29 d’octubre, i finalment, Vallirana Activa, després de l’èxit de l’any passat, portarà al carrer el Halloween amb la novetat d’un flashmob amb DJ i animació a la rambla de la Sobirania.

Passatge del Terror

Joventut prepara, pel dilluns 31, de 19 a 22.30 h, un passatge del terror on diversos monstres t’intentaran atrapar-te... al Casal de Joves. Tot i que la cua per accedir al passatge es tancarà a les 22.30 h, l'activitat clourà a les 23 h. Una proposta recomanable per a partir dels 12 anys amb un preu d’1 euro per participant.

Per a més informació podeu contactar amb el Casal de Joves.

Setmana Màgica

Els actes organitzats per la Biblioteca tenen les places limitades i cal fer inscripció prèvia. Per a la Setmana Màgica hi ha els següents actes:

  • Dissabte 22, a les 10.30 h. Sessió de jocs de Rol: Alien. (Per a majors de 13 anys)
  • Dilluns 24, a les 19 h. Club Lovecraft: Dràcula. (Públic jove i adult)
  • Dimarts 25, a les 17.30 h. Taller Toca Toca: Ratpenats (Públic a partir de 8 anys)
  • Dimecres 26, a les 17.30 h. Taller per a vampirs i làmies. (Per infants a partir de 4 anys amb acompanyant)
  • Dijous 27, a les 18.30 h. Contes per a la nit de difunts. (Públic a partir de 8 anys)

Halloween

Sota l’organització de Vallirana Activa i la col·laboració de l’Ajuntament, el divendres 28 se celebrarà de nou un Halloween al carrer amb participació de molts comerços locals. Es proposa als participants anar disfressats i recórrer els diferents establiments adherits a la festa amb la ruta “Trick o treat”.

Els participants hauran d’assolir segells dels comerços participants i també votar pel qui tingui una millor decoració. S’anuncien sorpreses, concursos i regals durant tot el recorregut que començarà a les 17 h.

En paral·lel, hi haurà una activitat a Papyrus a partir també de les 17 h (Cal inscripció prèvia)

I per acabar la celebració, amb la col·laboració d’EBAE, es farà un flashmob, amb DJ i animació a la rambla de la Sobirania.

Adjuntem el díptic informatiu de Vallirana Activa.

Darrera actualització: 20.10.2022 | 11:57