I Taula de Treball de Gestió de Residus

Divendres, 23 de febrer de 2024 a les 14:15

Amb el comerç i la restauració local

Ahir, dijous 22 de febrer, es va celebrar a la sala polivalent de la Casa Mestre la I Taula de Treball de Gestió de Residus amb el comerç i la restauració local. Es va tractar de la primera de diverses reunions mensuals que es faran fins al mes de maig.

L’objectiu d’aquesta taula de treball és reduir el cost de la gestió i del tractament dels residus del comerç i la restauració, augmentar la recollida selectiva, la seva recuperació i valorització, i avançar cap al model d’economia circular i promoure la reutilització.

A la reunió d’ahir i van assistir per part municipal, l’alcaldessa Eva Martínez, el regidor de Medi Ambient, Òscar Suñé, el regidor de Promoció Econòmica, David Ferrer, així com tècnics d’aquestes dues regidories implicades en la taula de treball. Per part del comerç i restauració es va comptar amb quinze assistents de diferents sectors i les dues entitats representatives del comerç, Vallirana Activa i Unió de Botiguers.

A la sessió es van presentar les dues opcions a debatre i valorar amb la voluntat d’escollir-ne la millor i de forma consensuada. En les reunions pròximes també es treballarà amb l’objectiu de minimitzar l’impacte de la pujada de la taxa de residus.

Un dels altres aspectes tractats va ser la inclusió d’un incentiu fiscal personalitzat que permeti ajusta de forma fonamenta de la taxa de servei a la realitat del sector.

Darrera actualització: 23.02.2024 | 14:02

Imatges