Inscripcions obertes al curs de Manipulador d’Aliments
Dimecres, 7 de novembre de 2012
Fins al 15 de novembre
07/11/2012. El dilluns 19 de novembre es farà un nou curs d’Higiene Alimentà ria (manipulador d’aliments) a les dependències del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. El curs consta d’una sola sessió de 9.15 a 13.15 h. El curs dóna opció a aconseguir la titulació oficial en Higiene Alimentà ria, expedida per una empresa autoritzada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
Per poder inscriure’s cal:
• Presentar la següent documentació a les oficines de Promoció Econòmica: Full de preinscripció (adjunt en aquesta pà gina), fotocòpia del DNI, fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social, i fotografia (tipus carnet)
• Fer ingrés del cost del curs (30 €) en el compte bancari que es facilitarà en el moment que es lliuri el full de preinscripció.
L’objectiu d’aquesta formació és informar i capacitar el personal manipulador en la manipulació higiènica dels aliments i en la valoració dels riscos associats en matèria alimentà ria, aixà com promoure actituds com a vehicle de seguretat sanità ria.
El RD 202/2000, d’11 de febrer, pel qual s’estableixen les normes relatives als manipuladors d’aliments, a l’article 4 tracta de la formació continuada dels manipuladors en higiene dels aliments, per la qual cosa es recomana la formació cada dos anys per tal d’actualitzar els coneixements, adquirir hà bits higiènics i millorar la capacitació.
Les places són limitades i es respectarà l’ordre de registre d’entrada de les inscripcions.
Per a qualsevol dubte, us podeu adreçar al departament de Promoció Econòmica o trucar al telèfon 93 683 22 62.
Darrera actualització: 26.11.2018 | 16:43
Per poder inscriure’s cal:
• Presentar la següent documentació a les oficines de Promoció Econòmica: Full de preinscripció (adjunt en aquesta pà gina), fotocòpia del DNI, fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social, i fotografia (tipus carnet)
• Fer ingrés del cost del curs (30 €) en el compte bancari que es facilitarà en el moment que es lliuri el full de preinscripció.
L’objectiu d’aquesta formació és informar i capacitar el personal manipulador en la manipulació higiènica dels aliments i en la valoració dels riscos associats en matèria alimentà ria, aixà com promoure actituds com a vehicle de seguretat sanità ria.
El RD 202/2000, d’11 de febrer, pel qual s’estableixen les normes relatives als manipuladors d’aliments, a l’article 4 tracta de la formació continuada dels manipuladors en higiene dels aliments, per la qual cosa es recomana la formació cada dos anys per tal d’actualitzar els coneixements, adquirir hà bits higiènics i millorar la capacitació.
Les places són limitades i es respectarà l’ordre de registre d’entrada de les inscripcions.
Per a qualsevol dubte, us podeu adreçar al departament de Promoció Econòmica o trucar al telèfon 93 683 22 62.