IX Jornades Intergeneracionals i Sant Jordi

Divendres, 1 de d’abril de 2022 a les 08:50

Del 23 al 30 d’abril

 

Després de l’impàs dels darrers anys per la incidència de la pandèmia, tornen les jornades intergeneracionals, amb la que serà la novena edició. Se celebraran del 23 al 30 d’abril, ja que també s’hi inclou la celebració de la diada de Sant Jordi el dissabte 23 d’abril, de tal manera que les activitats pròpies de les jornades s'iniciaran dilluns 25.

Sis són les activitats previstes dins les Jornades Intergeneracionals, on destaca el retorn de la Festa Holi en la cinquena edició. També hi haurà tallers, escape room, i la tarda de jocs tradicionals al parc central que sempre ha format part de les jornades.

El programa d’activitats compta amb la col·laboració de diferents entitats i empreses com Círculo en Movimiento, Casal Cívic, Vallirana Activa, Biblioteca Josep M. López-Picó, BTU-K Vallirana i el Veterans Vallirana.

Sant Jordi

Pel que fa a Sant Jordi es farà la fira durant el matí del dissabte 23 a la zona del parc de la Bassa, al costat de la Masia Molí de Can Batlle. Hi haurà venda de roses, llibres i paradetes d’entitats locals que també col·laboren en la celebració de la diada.

Tenim tot el programa d’activitats i més informació en el díptic adjunt.

Darrera actualització: 01.04.2022 | 11:33