Jornada sobre les ajudes per a petites i mitjanes empreses

Dimarts, 5 de juliol de 2022 a les 13:45

IMPORTANT: Només en format telemàtic

Encara hi ha places per assistir a la Jornada de Programes de Suport a la PIME i ajudes vinculades al Pla Next Generation EU i Mecanismes de Recuperació i Resilència, que se celebrarà aquest dijous a l’Ajuntament de Cervelló i que es podrà seguir només en format telemàtic.

L’acte l’organitzen conjuntament Generalitat, Consell Comarcal, Ajuntament de Cervelló entre altres estaments, i hi col·laboren diferents ajuntaments de la comarca, entre els quals el de Vallirana.

La jornada se celebrarà el pròxim dijous 7 de juliol a les 12 hores i es podrà seguir en directe per canal de Youtube de l’Ajuntament de Cervelló. Per poder participar cal formalitzar la inscripció a través d’aquest formulari o clicant a l’enllaç adjunt.

Es tracta d’un acte adreçat especialment a les empreses ubicades als diferents polígons industrials, i té com a objectiu oferir a les empreses assistents una explicació sobre el contingut del Pla, a més de compartir les eines de suport en els àmbits estatal, autonòmic i local que poden tenir a l’abast les PIME per tal d’aprofitar aquests ajuts.

Una de les finalitats de la sessió és informar sobre la previsió d’obertura de properes línies de finançament, i també de mecanismes de suport públic que l’administració pública local i autonòmica posa a disposició de les empreses per simplificar l’accés i concurrència dels ajuts vinculats als fons Next Generation i altres convocatòries europees.

Un dels ajuts dels quals es parlarà és el KIT DIGITAL, un ajut que té com a objectiu oferir a les PIMES serveis dirigits a millorar el seu grau en digitalització.

Darrera actualització: 06.07.2022 | 10:14